Sopimussiivous

Erinomaisia sopimussiivouksia pääkaupunkiseudulla

Sopimussiivoukset ovat toimintamme perusta ja ylpeydenaihe. Huolehdimme kaikista kohteistamme lämpimällä ammattitaidolla.

Tavoitteenamme on tarjota hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia sopimussiivouksia pääkaupunkiseudulla.

Jaslec tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia sopimussiivouksia pääkaupunkiseudulla.
Siisti julkinen tila.

Pyrimme pitkään, hyvään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Se hyödyttää molempia osapuolia. Kestävä kumppanuus on korkean laadun ja asiakastyytyväisyyden merkki.

Sopimussiivouksia suunnitellessamme kartoitamme tilanteenne yksityiskohtaisesti. Rakennamme palvelukokonaisuuden tarpeidenne mukaan. Tiedätte tarkalleen, mitä saatte.

Sopimussiivous Helsinki

Mikäli tarvitsette pitkäaikaista, luotettavaa kumppania hoitamaan sopimussiivoukset Helsingin alueella, on Jaslec oikea valinta. Ottakaa yhteyttä – meiltä saatte aina parasta!

Tilaussiivous

Teemme vikkelästi ja joustavasti myös kerta- tai kausiluontoiset tilaussiivoukset. Meiltä saatte alansa ehdottomat osaajat kaikkiin tilaussiivouksiin. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. ikkunanpesut, lattioiden pesut ja vahaukset sekä suursiivoukset.

Toimistosiivous Helsinki

Toimistosiivoukset kannattaa antaa kokeneen osaajan käsiin. Parempia toimistosiivouksia on Helsingistä hankalaa löytää.

Toimistosiivous Espoo

Olemme tehneet toimistosiivouksia Espoon alueella yli 20 vuoden ajan. Asiakkainamme on paitsi Espoon kaupunki, myös lukemattomia yrityksiä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä joko soittamalla tai ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta. 

Siivooja siivoamassa toimistotiloja. Jaslec Oy tarjoaa laajalti erilaisia siivouspalveluja moniin erilaisiin tarpeisiin.