Siivouspalvelut

Ammattitaitoista siivouspalvelua Pääkaupunkiseudulla

Jaslec tarjoaa erinomaista siivouspalvelua pääkaupunkiseudun alueella. Tuottamamme siivouspalvelut perustuvat ennen kaikkea jatkuvuuteen, laatuun ja ympäristöystävällisyyteen. Jaslec siivouspalvelu välittää ympäristöstä aidosti. Toimintamallimme ansiosta, tehokas ja laadukas siivous voidaan tuottaa myös ympäristöystävällisesti. Käytämme luontoystävällisiä siivousaineita ja siivousvälineitä

Jaslec käyttää ympäristöystävällisiä siivousaineita.
Siivoojat siivoamassa yksityistä asuntoa. Jaslec tarjoaa kattavat siivouspalvelut yksityisille ja yrityksille asiakkaille.

Paras palvelu vaatii myös erinomaiset työntekijät. Siivoojamme ovat hyvin koulutettuja siivouksen ammattilaisia. Pidämme huolta henkilökuntamme ammattitaidosta jatkuvalla koulutuksella.

Olemme säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiimme. Seuraamme yhdessä palveluillemme asetettujen tavoitteiden toteutumista. Tiiviin yhteistyön ansiosta, asiakaskohtaisesti toteutettava siivous voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Siivouspalvelu Helsinki

Helsinki on haastava toiminta-alue. Oikeasti luotettavaa siivousyritystä voi olla vaikeaa löytää. Jaslecin pitkä kokemus ja vahvat referenssit todistavat osaamisemme.

Siivouspalvelu Espoo

Espoo on kotikenttämme. Siivouspalvelumme tunnetaan alueella korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan. Tärkein asiakkaamme siivouspalveluissa on Espoon kaupunki. Palvelemme myös monia alueen tunnettuja yrityksiä. Kysy referenssejä!

Julkinen sektori

Jaslec pitää yli 20 vuoden kokemuksellaan myös koulut, päiväkodit ja terveysasemat tahrattomina.

Moitteeton puhtaus on näissä kohteissa mittaamattoman tärkeää. Siksi kumppaniksi kannattaa valita yritys, joka on kokenut onnistuja. Suurin asiakkaamme on jo pitkään ollut Espoon kaupunki.

Ammattisiivoojillamme on käytössään alan paras välineistö ja koulutus. Puhtaan työympäristön takeena ovat ympäristöystävälliset puhdistusaineet ja työmenetelmät.

Ota yhteyttä Jaslecin ammattilaisiin!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä joko soittamalla tai ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta. 

Siivooja siivoamassa toimistotiloja. Jaslec Oy tarjoaa laajalti erilaisia siivouspalveluja moniin erilaisiin tarpeisiin.